Menu Premium

Project CARS 2 breidt uit met ultrasnelle Rallycross

Yannick van Doorn 11/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een goede twee maanden geleden brachten uitgever Bandai Namco en ontwikkelaar Slightly Mad Studios racefans in vervoering met de aankondiging van het tweede deel in de Project CARS-serie. Project CARS, een racegame voor en door racefans, werd meerdere keren betiteld als een van de beste racegames ooit gemaakt. De diversiteit in raceklasses gecombineerd met een groot aantal circuits in een mooi grafisch jasje deed menig hart van racefans harder brullen dan de motor van Max Verstappen. Daar komt vandaag nog meer nieuws bij, want Project CARS 2 breidt uit met ultrasnelle Rallycross.

Mocht je de aankondiging van Project CARS 2 toch gemist hebben is hier nog een keer de announcement trailer:

Vandaag komt daar dus de aankondiging bij dat Rallycross toegevoegd zal worden aan Project CARS 2. Rallycross is een raceklasse die een combinatie is tussen rally en circuitraces. De korte races worden op compacte circuits gereden waar de ondergrond bestaat uit deels asfalt en deels andere ondergrond als zand of modder. De Rallycross auto’s schieten nog sneller uit de startblokken dan Formule 1 auto’s, want ze bereiken binnen 2 seconden (!) al de 100km/u.

In Project CARS 2 zal jij dit zelf mogen ondervinden door in een van de gelicenseerde Rallycross auto’s te stappen en over de verschillende circuits te racen. Dat wordt chaos op de kleine ruimte met een hoop deur-aan-deur gevechten en vele jumps. In de trailer worden er al een aantal Rallycross auto’s gepresenteerd. We zien onder andere de Honda Civic Coupe, de Volkswagen Polo RX en de Ford Focus RS RX voorbij scheuren. Wil je meer zien, kijk dan de trailer:

Project CARS 2 zal aan het einde van dit jaar uitkomen. Net als de vorige editie zal de game speelbaar zijn op PlayStation 4, Xbox One en PC. The Ultimate Driver Journey belooft nog beter, nog groter en nog intenser te worden dan zijn voorganger. Ladies and gentleman, start your engines!

 

Bron: Project CARS

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch