Menu Premium

Pre-order ‘glitch’ PS Store teistert RE: Revelations 2 spelers

Lisette Atsma 23/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is al even geleden dat Resident Evil: Revelations 2 uit is gekomen. Toch kunnen vele gamers hun game niet compleet spelen. Het probleem ligt bij de mensen die de game hebben gepreordered via het PSN. De game kwam als promotie gebundeld met een stel retro-mappen voor de Raid-modus van de game. Deze retro-mappen zijn echter voor vele spelers nog altijd niet toegankelijk.

Het probleem blijkt echter veel groter te zijn dan missende toegang naar een paar mappen, iets dat op zichzelf al vervelend genoeg is. Wat blijkt is dat de spelers met dit probleem al hun andere game licenties niet kunnen verifiëren wanneer ze andere games willen herinstalleren.

Er is een ellenlang forum topic op de support forums van zowel PlayStation zelf, als bij maker Capcom. Sony heeft zijn forum post ongeveer een maand geleden als ‘opgelost’ getagged, om de mensen te laten weten dat het bedrijf druk bezig is met een oplossing. Ook Capcom heeft toen laten weten samen met Sony aan een oplossing bezig te zijn. Sindsdien is het stil.

Er is geen enkele indicatie wanneer dit probleem opgelost gaat zijn en gamers zijn het onderhand zo zat dat ze het zelfs prima vinden als de hele game van hun accounts gehaald word. Ze hoeven hun geld niet eens terug, maar willen gewoon toegang tot de rest van hun licenties. Wees blij als je zelf geen last van deze ‘glitch’ hebt.

Bron: Kotaku

Pre-order 'glitch' PS Store teistert RE: Revelations 2 spelers

Pre-order ‘glitch’ PS Store teistert RE: Revelations 2 spelers

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch