Menu Premium

Pre-loading op de Wii U verschijnt met Super Smash Bros.

Lisette Atsma 30/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op andere systemen, zoals de PlayStation 4 en Xbox One, is het al een poos mogelijk om aankomende games te pre-downloaden. Tot op heden was dit nog geen mogelijkheid op de consoles van Nintendo, maar het bedrijf heeft vandaag aangekondigd dat de mogelijkheid tot pre-loading op de Wii U verschijnt met Super Smash Bros. In Europa moeten we waarschijnlijk nog iets langer wachten, want het digitale verkoopsysteem via welke het pre-loaden mogelijk zal zijn werkt hier nog niet.

Met pre-loading download je het grootste deel van de digitaal aangeschafte game voor release alvast op je console. Opdat je op de releasedag niet nog een hele tijd naar een download scherm zit te kijken, terwijl je juist de game wilt spelen. Op de releasedag zelf hoef je alleen maar een kleine update te downloaden, welke je game speelbaar maakt.

Het kan dus zijn dat we in Europa nog wel iets langer mogen wachten, maar pre-downloaden voor de Nintendo consoles zit er zeker aan te komen. Het systeem zal na een succesvolle lancering op de Wii U namelijk ook geïmplementeerd gaan worden op de Nintendo 3DS.

Pre-loading op de Wii U verschijnt met Super Smash Bros.

Pre-loading op de Wii U verschijnt met Super Smash Bros.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch