Menu Premium

Populaire Nintendo 3DS en 2DS eShop-games komen naar retail

Angelique Grift 26/11/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Goed nieuws wanneer je liever je games in een echte winkel koopt en je houdt van hoesjes verzamelen, want een aantal populaire Nintendo 3DS en 2DS eShop-games komen naar retail. Het gaat om de games Mario and Donkey Kong: Minis on the Move, Mario vs. Donkey Kong: Minis March Again en Nintendo Pocket Football Club.

Mario and Donkey Kong: Minis on the Move en Mario vs. Donkey Kong: Minis March Again worden in combinatie gelanceerd. Minis March Again verscheen oorspronkelijk voor de Nintendo DSi en is nu dus ook beschikbaar voor de 3DS. In deze puzzelgames moeten de mechanische speelgoed-Mario’s de verschillende uitdagingen doorstaan of kun je eigen levels maken. Samen zijn de games in ieder geval goed voor 280 levels.

Bij Nintendo Pocket Football Club draait het om het managen van je eigen voetbalteam en ze laten klimmen van de laagste divisies tot het wereldkampioenschap. Verzamel trainingskaarten om de eigenschappen van je spelers te verbeteren, kies je eigen teamopstelling, regel belangrijke transfers en maak van je team de overwinnaars van het veld.

Als je ook graag een Game Card had willen hebben, dan heb je helaas pech. In de hoesjes van deze games vind je namelijk een downloadcode. Met deze code kun je vanuit de eShop de games downloaden. De reden dat Nintendo deze games nu aanbiedt in de winkels, is om een breder publiek aan te spreken, aldus Laurent Fischer Managing Director European Marketing & PR van Nintendo of Europe. Zo krijgen spelers die wat minder vaak de eShop bezoeken toch de kans om meer games te ontdekken.

Vanaf 16 januari 2015 liggen Mario and Donkey Kong: Minis on the Move, Mario vs. Donkey Kong: Minis March Again en Nintendo Pocket Football Club dus ook in de winkels.

Populaire Nintendo 3DS en 2DS eShop-games komen naar retail

Populaire Nintendo 3DS en 2DS eShop-games komen naar retail

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch