Menu Premium
Loading...

Pokémon Omega Ruby & Alpha Sapphire Land and Sea Battle Trailer

Karim Shehata 12/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Alhoewel de verkoop van de Wii U niet altijd even lekker loopt, lijkt het voorlopig wel goed te zitten met de Nintendo 3DS. De games die eraan zitten te komen op dit platform zijn dan – waarschijnlijk – ook om van te smullen. Zo verschijnt Super Smash Bros. voor de Nintendo 3DS begin volgende maand en volgen de twee Pokémon-games, genaamd Omega Ruby & Alpha Sapphire, een kleine twee maanden later. Om alvast lekker warm te draaien voor de game, hebben Nintendo en The Pokémon Company vandaag een nieuwe trailer uitgebracht.

In deze trailer zie je vooral erg veel nieuwe gameplay laten zien. Zoals je kunt zien aan de naam van de trailer, gaat ook deze Pokémon-game ter land, ter zee en in de lucht. Door middel van de gloednieuwe beelden van Pokémon Omega Ruby & Alpha Sapphire kun je zien hoe dat in z’n werk in gaat in deze twee remakes van de twee inmiddels legendarische Pokémon-games. Daarnaast zie je enkele nieuwe Mega Evolutions in deze trailer, waardoor menig fan van de serie – zowel tv als de games – waarschijnlijk al niet meer kan wachten tot eind november.

Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire verschijnen om precies te zijn op 28 november exclusief voor de Nintendo 3DS. Op die datum verschijnt de game overigens wereldwijd, dus waar je dan ook uithangt: je hebt de mogelijkheid om de ‘nieuwste’ twee Pokémon-titels te spelen wanneer je in het bezit bent van een 3DS!

Pokémon Omega Ruby & Alpha Sapphire Battle over Land and Sea Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch