Menu Premium

Pokemon Go krijgt deze week een grote update

Maarten van Steijn 15/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Alhoewel Pokémon Go al sinds afgelopen zomer speelbaar was, is Niantic nog volop bezig met updates. Een aantal weken geleden was er al een Pokémon Go update verschenen, waarmee er nieuwe Pokémon toegevoegd werden aan de game, maar deze week staat de grootste update tot nu toe voor de deur.

In deze update krijgen we onder anderen nieuwe items en 80 extra Pokémon uit de Gold en Silver’s Johto regio. Deze update brengt bijvoorbeeld de starter-Pokémon mee van Johto, namelijk Chikorita, Cyndaquil en Totodile. Ook een aantal andere populaire Pokémon uit die versie, zoals Murkrow en Donphan gaan toegevoegd worden aan de game.

Naast Pokémon zelf, zitten er ook nieuwe Berry items aan te komen. Één daarvan verdubbeld bijvoorbeeld de ontvangen Candy die je krijgt van een Pokémon. Een andere Berry, de Nanab, vertraagt bewegingen van de Pokémon.

Er zijn ook weer nieuwe customization-opties toegevoegd voor de trainers. Zo is er andere kleding te verkrijgen, waaronder petten en een hoop andere accessoires. Daarnaast heeft Niantic de keuze gemaakt om evolution items in de game te gaan verwerken. Een mooi moment dus om bijvoorbeeld je Onix in een sterkere evaluatie te aanschouwen dus.

Dat er 80 nieuwe Pokémon aan zitten te komen, samen met een heel arsenaal aan items, staat dus vast. Wanneer deze week de update beschikbaar wordt gesteld is alleen nog niet bekend. Houdt de app in de gaten dus!

Ben jij nog druk in de weer met deze game? Laat het horen in de reacties!

Bron: eurogamer.net

 

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch