Menu Premium
Loading...

Ubisoft teaset de nieuwe operators van Rainbow Six Siege

Joep Omes 09/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De dames en heren van Ubisoft zitten niet stil! Het team achter Rainbow Six Siege blijft updates uitrollen en zoals we al wisten verplaatst de actie zich naar Japan! De spelers van de tactische shooter krijgen nu ook een wel heel klein tipje van de sluier te zien van de nieuwe operators van Rainbow Six Siege: Operation Red Crow.

We hadden al eerder gehoord van Hibana, wat ‘Vonk’ betekent. Ze is één van de twee nieuwe leden van het Special Assault Team en ze heeft de beschikking over een wapen dat gaten kan maken in de versterkte muren. Verder heeft Ubisoft gezegd dat leden van het SAT de overhand hebben in close quarters combat, dus ze krijgt de SuperNova en Type-89 als opties voor haar primaire wapen, en de PM9 en P229 als secondaire opties. Farah Daoud-Brixi, een van de schrijvers, legt uit dat bij dit vrouwelijke personage met name is gekeken naar flexibiliteit. Hibana zou meer diverse samenstellingen mogelijk moeten maken.

Naast Hibana verschijnt ook operator Echo ten tonele, maar over deze meneer weten we nog niet zoveel. In de trailer hierboven zien we wel dat hij graag een robot het werk laat doen, in plaats van zijn eigen handen vies te laten worden. Buiten de nieuwe operators krijgen we ook een nieuwe map in de Red Crow update. De update is gratis voor alle spelers, maar de operators moeten verdiend worden met in-game credits.

12 en 13 november is er een livestream waarin we een live demo te zien krijgen van de nieuwe update. Ben jij na deze twee teasers weer helemaal fired up? Laat het ons weten!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch