Menu Premium
Loading...

Diepgaande character en weapon customization in de Ghost Recon Wildlands trailer

Ridho Hidayat 17/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

In Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands bepaal je zelf je speelstijl: sneaken, een verrassingsaanval, of keihard knallen, het kan allemaal. Om aan ieders wensen te voldoen, is dan ook een uitgebreid scala aan wapens nodig. Vandaag is er goed nieuws, want er zit diepgaande character en weapon customization in de Ghost Recon Wildlands trailer.

Je zult je in het gevaarlijke Bolivia goed moeten kunnen aanpassen aan elke situatie. Niet alleen qua wapens moet je overal op voorbereid zijn, maar ook qua omgevingen. Daarom kun je je personage voorzien van verschillende soorten kleding, zoals een ghillie suit of andere camouflagepakken, zodat je volledig kunt opgaan in de omgeving. Zo zullen de modder, het gras en de zon jou helpen in de strijd.

Zodra je onzichtbaar bent voor de vijanden, kun je gaan nadenken hoe je ze wilt uitschakelen. Met de grote verscheidenheid aan wapens en attachments, is er voor ieders speelstijl wat wils. Met verschillende vizieren, silencers en grips, maak jij de Ghost die bij jouw aanpak past.

Er is dus meer dan genoeg customization in de Ghost Recon Wildlands trailer te zien, zodat jij jouw persoonlijke team van Ghosts kunt samenstellen. Weet jij al hoe jij je personage gaat vormgeven? Heb je zin om de kleding- en wapenkast in te duiken voor flink wat customization? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch