Menu Premium

PlayStation TV komt 14 november naar Europa

Karen Koch 22/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het afgelopen jaar heeft Sony de gaming-gemeenschap zo’n beetje doodgegooid met allemaal meldingen van nieuwe producten en diensten. PlayStation TV was hier één van. Het apparaatje waarmee men PS Vita-games makkelijk op de tv kan spelen heeft eindelijk een Europese releasedatum gekregen. De PlayStation TV komt 14 november naar Europa en zal dan meteen een waslijst aan games met zich meenemen.

De PlayStation TV kan niet alleen PS Vita-games afspelen. Ook is het mogelijk om met het apparaatje je PlayStation 4-games op een andere tv in huis af te spelen, of om klassieke PlayStation Portable en PlayStation-games te herbeleven. Zoals gezegd komt de PlayStation TV met een enorme waslijst aan games die het kan afspelen en zal dus sowieso de klassiekers bevatten waar mensen om hebben gevraagd. De lijst is super lang, maar het bevat in ieder geval games als Crash Bandicoot, de God of War Collection, Metal Gear Solid en Persona 4 Golden.

Nog een kleine twee maanden en dan is dit nieuwe PlayStation product beschikbaar voor elke gamer. Daarna is het nog even wachten op de andere PlayStation-dienst, PlayStation Now, want daarvan begint de beta pas in 2015 in Europa. Deze deelt wel hetzelfde principe: het kunnen spelen van games van andere generaties.

PlayStation TV komt 14 november naar Europa

PlayStation TV komt 14 november naar Europa

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch