Menu Premium

PlayStation Plus games van maart mogelijk al gelekt

Rens van Nerum 28/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Normaliter maakt Sony kort vóór het plaatsen in de store, de PlayStation Plus games voor de komende maand bekend. Echter zijn deze door het per ongeluk rondgaan van een aantal flyers mogelijk al bekendgemaakt.

Onderstaand zie je de flyer waar het om gaat. Deze werd via het forum van NeoGAF gedeeld. Hierop zie je in Franse tekst de nieuwe aankondiging van PlayStation Plus, daarbij zie je de games voor maart staan en dat zijn de games   Tearaway: Unfolded en Disc Jam. De flyer lijkt dus ergens in Europa rond te zijn gegaan. Hoe dat het vroegtijdig heeft kunnen gebeuren, weten we niet. Echter vinden we het natuurlijk niet erg als dit soort nieuws eerder naar buiten komt dan normaal!

Deze folder lijkt behoorlijk accuraat, maar of het 100% zeker is dat dit de PlayStation Plus games voor maart gaan worden weten we natuurlijk niet. Sony heeft hier ook nog niet op gereageerd en laten ons dus nog gewoon even wachten tot de officiële aankondiging van de games.

Ben jij blij als Tearaway: Unfolded en Disc Jam in maart te downloaden zijn voor je PlayStation 4? Of had je liever andere games gezien? Laat ons in de comments weten hoe jij hierover denkt!

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch