Menu Premium

PlayStation 4-systeemupdate 1.76 uitgerold door Sony

Karim Shehata 02/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij de launch van de PlayStation 4 en Xbox One waren de consoles nog wat kaal te noemen. Door middel van updates voegen Microsoft en Sony steeds vaker nieuwe features toe aan de consoles, maar in het geval van Sony is dit nu niet het geval. Systeemupdate 1.76 is zojuist uitgebracht door Sony voor de PlayStation 4 en is puur een stabiliteitsupdate.

Heel spectaculair is de update dus niet, maar het is natuurlijk wel zaak om ‘m binnen te halen op je PlayStation 4. De stabiliteit van de console van Sony zou wat toenemen tijdens het gebruiken van sommige features. Het nut van deze update blijft dus wat vaag, maar als de stabiliteit van de PlayStation 4 toeneemt, hoor je mij niet klagen!

Gisteren kondigde Sony echter wel een spectaculaire update aan op de pre-Tokyo Game Show persconferentie van het bedrijf, waar bekend werd gemaakt dat we de immens populaire themafuncties eind dit jaar ook kunnen verwachten voor de PlayStation 4 en PS Vita. Ook krijgt de PS Vita de Live From PlayStation App te verwerken in de eindejaarsupdate, omdat de community graag livestreams wil kunnen checken op de PS Vita.

PlayStation 4-systeemupdate 1.76 uitgerold door Sony

PlayStation 4-systeemupdate 1.76 uitgerold door Sony

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch