Menu Premium
Loading...

Plants vs. Zombies: Garden Warfare Zomboss Down Trailer

Karim Shehata 15/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

In februari dit jaar verscheen Plants vs. Zombies: Garden Warfare voor de Xbox 360 en de Xbox One, terwijl een PC-versie nog moet volgen in deze lente. De game werd goed ontvangen door de gamers en de humoristische shooter was ook van niveau waarover naar huis kon worden geschreven. Nu wordt de game na de release onderhouden door middel van updates en DLC en met dat laatste krijgen we nu te maken, zoals je kunt zien in de Plants vs. Zombies: Garden Warfare Zomboss Down Trailer.

Overigens kunnen we deze DLC ook gewoon onder de noemer ‘update’ door het leven laten gaan, want de 2.8 GB grote update is nu te downloaden voor de Xbox 360 en de Xbox One. De portemonnee hoeft daarnaast niet getrokken te worden om de nieuwe content voor Plants vs. Zombies: Garden Warfare binnen te halen op één van de twee consoles. Door middel van deze update krijgen we te maken met de nieuwe Cactus Canyon-map en kun je daarnaast acht nieuwe personages en meer dan 200 nieuwe customisation items verwachten. Als klap op de vuurpijl kun je drie nieuwe plant consumables verwachten, welke door het leven gaan als de Bamboo Shoot, Fire Peashooter en de Ice Peashooter, én is de level cap van de game verhoogt van level 20 naar level 30. Om het helemaal af te maken, zijn er tien nieuwe achievements toegevoegd aan de game door middel van deze update, die goed in beeld is gebracht in de Plants vs. Zombies: Garden Warfare Zomboss Down Trailer.

Het lijkt er dus op dat PopCap erg veel nieuwe content heeft toegevoegd door middel van deze update, maar het is natuurlijk de vraag of de content ook kwalitatief gezien mag worden als een hoogstandje. Hier kan elke Xbox 360- en Xbox One-bezitter die in het bezit is van Plants vs. Zombies: Garden Warfare nu achterkomen, want de Zomboss Down-patch is nu beschikbaar voor beide platformen.

Plants vs. Zombies Garden Warfare Zomboss Down Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch