Menu Premium

Plants vs. Zombies: Garden Warfare DLC verschijnt morgen

Gamekings Redactie 17/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

We kunnen nu om en nabij drie weken de gang met Plants vs. Zombies: Garden Warfare, de game van EA die het concept van de mobiele tower-defense serie omgooit tot een ware multiplayer third-person shooter. Dat idee blijkt goed te werken en relatief gezien wordt Plants vs. Zombies: Garden Warfare lekker verkocht. Voor EA genoeg reden om alle PvZ-enthousiastelingen te voorzien van nieuwe content. De allereerste Plants vs. Zombies: Garden Warfare DLC verschijnt morgen, in de vorm van Plants vs. Zombies Garden Warfare: Garden Variety, met onder meer een nieuwe map en een verse speelmodus. Nog meer knallen!

De grootste vernieuwing die de Plants vs. Zombies Garden Warfare: Garden Variety DLC met zich meebrengt, is een nieuwe speelbare map. Onder de naam Chomp Town biedt deze een gebied bedoeld voor 8v8 close-quarter combat op hoog tempo. Zoals de naam al doet vermoeden, is het thema volledig stedelijk en Chomp Town is dan ook gevuld met verschillende winkels en open winkelstraten. Deze kunnen ook betreden worden in een nieuwe speelmodus, namelijk Gnome Bomb. In Gnome Bomb is het de bedoeling om een arme gnome met bom op z’n rug te veroveren en deze te laten ontploffen in het kamp van de tegenpartij.

Verder komt de Plants vs. Zombies Garden Warfare: Garden Variety update met nieuwe power-ups voor zowel de planten als de zombies. Deze power-ups zijn hetzelfde als de mogelijkheden die er nu zijn – bijvoorbeeld de rocket launcher – maar dan sterker. Kanttekening is wel dat het ook langer duurt om deze te gebruiken, waardoor er de keuze is om voor snelheid of kracht te gaan.

Het geheel komt morgen als update naar de Xbox 360 en Xbox One, waardoor er geen meerkosten aan verbonden zijn. Plants vs. Zombies: Garden Warfare staat verder ook nog gepland om uit te komen op de PC, maar over een releasedatum op dit platform is nog niets bekendgemaakt door EA.

Plants vs. Zombies: Garden Warfare DLC verschijnt morgen

Plants vs. Zombies: Garden Warfare DLC verschijnt morgen

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch