Menu Premium

Plannen voor DayZ in 2015 zijn bekendgemaakt

Franky Mangal 26/11/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nu DayZ er al een jaar op heeft zitten met de status van Early Access op Steam, heeft ontwikkelaar Bohemia Interactive nu de verdere plannen voor 2015 bekendgemaakt. De twee belangrijkste zaken zijn de beta die in het vierde kwartaal van 2015 van start zal gaan en de uiteindelijke release van de volledige versie die gepland staat voor de eerste helft van het jaar 2016. Tijdens de herfstuitverkoop zal de huidige prijs nog gehanteerd worden, maar gaandeweg wordt de prijs met elke nieuwe versie een stukje omhoog geschroefd tot de release van de volledige versie.

Bohemia Interactive heeft er voor gekozen om de plannen voor 2015 per kwartaal te verdelen. In het eerste kwartaal kunnen we onder andere  de toevoeging van ziektes, nieuwe zombie AI en basis voertuigen verwachten. Het tweede kwartaal brengt meer geavanceerdere voertuigen, dieren, nieuwe menu’s en verbeterde uithoudingsvermogen voor spelers. Kwartaal drie voegt meer vallen, barricades, luchttransport toe en brengt een prototype van de console-versie van de game. In het laatste kwartaal krijgen we de beta, het bouwen van basissen en geïntegreerde community’s via Steam.

Het was eerst de bedoeling dat de beta eind 2014 al van start zou gaan, maar we moeten nog even een jaartje geduld hebben voor we met DayZ aan de slag kunnen.

Bron: Joystiq

Plannen voor DayZ in 2015 zijn bekendgemaakt

Plannen voor DayZ in 2015 zijn bekendgemaakt

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch