Menu Premium

Pikmin 3 krijgt nieuwe downloadable content op 2 december

Gamekings Redactie 13/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Pikmin 3 is toch één van de games die de Wii U een klein beetje op de kaart heeft gezet. Een dikke boost moet nog komen door middel van een nieuwe The Legend of Zelda en wellicht het aankomende Super Mario 3D World, maar een vermakelijke titel is de game zeker. Het avontuur met de Pikmin is nog niet opgehouden, want Pikmin 3 krijgt nieuwe downloadable content op 2 december.

Misschien heb je het meegekregen: Nintendo heeft het internet even gedomineerd met een nieuwe Nintendo Direct-aflevering. Er is veel gebabbeld, veel laten zien en één van die aankondigingen is nieuwe DLC voor Pikmin 3. Deze downloadable content bevat voornamelijke nieuwe levels, maar daarnaast ook andere dingen. De Mission Mode van de game krijgt acht nieuwe levels, bovenop het huidige aanbod. Er is nog niet veel over bekend, behalve dat we nieuwe omgevingen gaan zien als stranden, het interieur van een huis en een bouwplaats. De DLC bevat ook vier nieuwe Collect Treasure-levels en vier levels voor de Battle Enemies-modus.

Eén van de levels die komt met de downloadable content, is een level waarin gespeeld kan worden met Olimar. Hij is de leider van de Pikmin in de eerste twee delen van de serie. Louie, Olimar’s assistent, zal ook aanwezig zijn. Hij moet namelijk gezocht worden en wanneer hij gevonden is, is hij ook beschikbaar als speelbaar personage.

Het geheel komt uit op 2 december, uiteraard (net zoals de game zelf) exclusief voor de Wii U. Nintendo maakte ook bekend dat op die datum er een software-update beschikbaar komt die de game moet verbeteren.

Pikmin 3 krijgt nieuwe downloadable content op 2 december

Pikmin 3 krijgt nieuwe downloadable content op 2 december

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch