Menu Premium

Phil Spencer teast Xbox en PC aankondigingen voor januari 2015

Jeroen Wiersma 23/12/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op 21 januari vindt op het Microsoft-hoofdkwartier het ‘Windows 10 consumer event’ plaats. Heel interessant hoe de toekomst van Windows er uit gaat zien, en nog interessanter omdat Xbox-baas Phil Spencer heeft aangegeven dat het tijd is om het over gamen te hebben.

“Ik denk dat wat we zullen laten zien, heel interessant zal zijn voor zowel Windows- als Xbox-gamers”, vertelt de man via Twitter, die niet alleen voor Xbox verantwoordelijk is, maar ook voor al het andere wat te maken heeft met gamen binnen Microsoft. Het is nog erg onduidelijk wat Spencer 21 januari allemaal te vertellen heeft, maar het zou kunnen gaan over een nieuwe Xbox App voor Windows 10, waarover in de wandelgangen wordt gefluisterd, of Cortana stemherkenningsintegratie. Wat waarschijnlijk niet wordt besproken op het Windows 10 event is Arcadia, de geheime game-streaming technologie van Microsoft. Deze zou nog niet ver genoeg ontwikkeld zijn om in januari al te onthullen.

Duidelijkheid over ‘het volgende hoofdstuk’, zoals Microsoft zelf Windows 10 betiteld, zal er in ieder geval komen op 21 januari. En wie weet, misschien lekt er naar aanloop van het event wel het een en ander naar buiten. Waar denk jij dat Microsoft mee gaat komen, of mee moet komen om zichzelf staande te houden in het slagveld van de gamewereld?

Bron: Twitter

Phil Spencer teast Xbox en PC aankondigingen voor januari 2015

Phil Spencer teast Xbox en PC aankondigingen voor januari 2015

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch