Menu Premium
Loading...

Memorabele momenten in de nieuwe Campaign trailer van CoD: Modern Warfare Remastered

Erwin Prins 30/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor wie het nog niet wist: Call of Duty-ontwikkelaar van het eerste uur Infinity Ward brengt tegelijkertijd met hun nieuwe titel Infinite Warfare dit jaar een remaster uit van MW1. In de bovenstaande nieuwe Campaign trailer van CoD: Modern Warfare Remastered herleef je alvast een lading memorabele momenten voordat je begin november zelf aan de slag kan.

Van Crew Expandable en Charlie Don’t Surf tot aan het legendarische sniper level All Ghillied Up: de eerste Modern Warfare bevat zoveel memorabele momenten dat het lastig wordt deze in één trailer te stoppen. Inifinity Ward komt desalniettemin een heel eind. Goed is daarnaast te zien hoe de game de tand des tijds meer dan behoorlijk heeft doorstaan. Zeker in combinatie met de nieuwe lichteffecten en texture reworks die de ontwikkelaar heeft toegepast.

Begin november – de 6e om precies te zijn – is het weer zo ver: de launch van de nieuwe Call of Duty. Ieder jaar lijkt de belangstelling wat af te nemen, maar dit jaar krijgt de lancering dankzij de bundeling van de Modern Warfare remaster toch een extra sparkle. Overigens kan je de game op 5 november al spelen op je PS4. En kan je echt niet wachten? Kom dan naar Firstlook Festival en speel de opgepoetste versie van de meest geliefde CoD op de Gamemania stand!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch