Menu Premium

PC versie Minecraft is 20 miljoen keer verkocht

Karim Shehata 01/07/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat Minecraft een ongelooflijk succes is gebleken, moet nu toch duidelijk zijn voor iedereen. De game wordt door miljoenen mensen gespeeld en is niet meer weg te denken uit de hedendaagse game-wereld. Nu zijn er opnieuw duizelingwekkende cijfers naar buiten gekomen over de game. De PC versie is gecombineerd met de Mac-versie van Minecraft namelijk 20 miljoen keer verkocht.

Dit heeft Mojang bekendgemaakt op Twitter. Vier miljoen van die exemplaren zijn in de laatste twaalf maanden over de digitale toonbanken gevlogen. Minecraft heeft nu in z’n algemeen minimaal zeventig miljoen mensen weten te bereiken. De game is op dit moment beschikbaar op mobiele platformen, PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

Microsoft nam Mojang een tijdje geleden over en de investering die het bedrijf in de Minecraft-ontwikkelaar heeft gedaan, lijkt zich op rap tempo terug te betalen. Ben jij één van die zeventig miljoen mensen die een exemplaar van Minecraft bezit? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Gamesindustry.biz

PC versie Minecraft is 20 miljoen keer verkocht

PC versie Minecraft is 20 miljoen keer verkocht

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch