Menu Premium
Loading...

PaRappa The Rapper, Patapon en Loco Roco komen naar de PS4

Suzanne de Jong 03/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wie allemaal tijdens zijn tiener of misschien wel kinderjaren rondliep met een PSP in zijn of haar broekzak zal PaRappa The Rapper, Patapon en Loco Roco waarschijnlijk wel kennen. Nu is er goed nieuws! De games komen namelijk terug op de PlayStation 4!

PaRappa The Rapper kwam in 1997 uit op de allereerste PlayStation, maar kreeg in 2007 een reboot op de PSP. De ritme-game met de rappende hond viel bizar goed in de smaak bij het publiek. Als Dred Foxx probeer je met je rap kunsten indruk te maken op Sunny Funny. Ook de oude bekende Gamekings lieten ons héél lang geleden wat ze ervan vonden in de deze  review van de remaster op de PSP toentertijd.

Patapon kent twee delen; deel één kwam uit in 2008 en deel twee werd uitgebracht in 2009. Hierna bleef het lang stil Nu de Pata, Pata, Pata, Pon-leus weer tot leven wordt gebracht, is het ook tijd voor de derde game die aan dit lijstje wordt toegevoegd.

Loco Roco is de moeilijk schattige game die in 2006 uitkwam. Ook dit spel kent een tweede deel die uitkwam in 2008. Door te rollen en bollen – hoe fout ook – bracht je de kleurrijke vriendjes elk level weer zijn hun eindpunt. Met al dat kleurrijke gezing en gespring moest je de wereld redden van de kwaadaardige Moja’s.

Straks is het spelen van deze drie oude maar vertrouwde games weer mogelijk op de PlayStation 4 en dat allemaal in de prachtige resolutie waar wij tegenwoordig onze games in kunnen spelen. Zit jij al helemaal in het ritme op je bank te stuiteren om deze games opnieuw te mogen spelen? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch