Menu Premium
Loading...

Paradox Interactive kondigt Cities Skylines: Xbox One Edition aan

Richard den Toom 16/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Paradox Interactive had twee jaar geleden met Cities: Skylines een regelrechte PC-hit te pakken met meer dan twee miljoen verkochte exemplaren en bewees daarmee aan de wereld dat het citybuilder-genre nog altijd populair is onder (PC-)gamers. Tot op heden hebben alleen PC-gamers kunnen genieten van Cities: Skylines, maar komend voorjaar gaat Paradox een poging wagen om de Xbox One te veroveren met Cities Skylines: Xbox One Edition.

De Xbox One-versie bevat de originele game plus After Dark, de eerste uitbreiding van Cities: Skylines. De andere twee uitbreidingen, Snowfall en Natural Disasters, zitten niet in het pakket. De game wordt geoptimaliseerd voor de Xbox One door het Australische Tantalus Media.

Karim was enthousiast over Cities: Skylines (check hier de GamekingsExtra) en hij was niet de enige, want op de PC wist de game al menig hart te veroveren door de verslavende gameplay waarbij je je stad tot in de kleinste details vorm kon geven. Voor gamers zonder toegang tot een PC is dit de ultieme gelegenheid om alsnog van de populaire citybuilder te genieten. Hopelijk slaagt men er in om de game succesvol te porten naar de Xbox One, want het is niet voor niks dat citybuilders typische PC-games zijn.

Cities Skylines: Xbox One Edition staat op de planning om in het komend voorjaar uit te komen. Denken jullie dat Cities: Skylines goed tot zijn recht zal komen op de Xbox One? Laat het weten in de comments!

Bron: Officiële website van Cities: Skylines

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch