Menu Premium

Overwatch Year of the Rooster is het eerste Overwatch-evenement van 2017

Suzanne de Jong 19/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor iedereen die het wellicht gemist heeft, het is inmiddels 2017, jeuhjjjj! Ook Blizzard wil dit graag met ons vieren in de vorm van een nieuw Overwatch-event. Vanaf 24 januari kan je dus los gaan met het Overwatch Year of the Rooster event!

Blizzard schotelde ons al vaker events voor. Zo kreeg je eerder een Halloween en Winter Wonderland event gepresenteerd. Ditmaal luiden we het nieuwe jaar in op een Chinese manier. Volgens de Chinese kalender is dit namelijk het jaar van de haan, oftewel de Rooster. Op het Twitter-kanaal van Overwatch werd er al een een kleine teaser aan ons getoond.

Deze korte video laat ons nog niet veel zien van het aankomende event. Opvallend is wel dat het Koreaanse Twitter-kanaal van Overwatch een nét wat andere teaser met ons deelt, check het hieronder maar!

Voornamelijk zullen we dus toffe nieuwe skins en gethematiseerde lootboxen kunnen verwachten. Wellicht pimpt Blizzard enkele maps nog in de Chinese sfeer. Blizzard heeft al wel laten weten dat er geen events zullen komen voor Valentijnsdag of Pasen. Kijk jij uit naar dit nieuwe Overwatch-event? En had jij stiekem wel gehoopt op een event voor Valentijn of Pasen? Laat het vooral weten in de comments!

Bron: VG24/7

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch