Menu Premium

Overwatch Sombra en Arcade update is nu live

Yannick van Doorn 15/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Uitgever Blizzard heeft met Overwatch al een half jaar goud in handen. Meer dan 20 miljoen mensen speelden het spel al sinds de release in mei en dat willen ze uiteraard zo houden. Wat werkt er dan beter dan een nieuwe update? Een goede week geleden werd op Blizzcon 2016 al een nieuwe hero voor Overwatch aangekondigd. Vandaag is de dag dat iedereen hier voor het eerst mee aan de slag kan, want de Overwatch Sombra en Arcade update is nu live!

De nieuwe hero, Sombra, heeft uiteraard haar eigen specialiteiten en zij kan er onder andere voor zorgen dat de ‘Play of the Game’ aangepast wordt in haar voordeel. Daar zit je dan, na jezelf een potje uitgesloofd te hebben, te wachten op jouw moment of fame als daar ineens Sombra opduikt en jouw skills teniet doet door jouw ‘Play of the Game’ te hacken. Dat kan nog leuke reacties op gaan leveren.

Naast de toevoeging van Sombra komt de game ook met de nieuwe Arcade mode. Deze Arcade mode introduceert onder andere 1-tegen-1 en 3-tegen-3 matches waarin skills nog belangrijker lijken te worden. Ook is deze nieuwe update een opwarmertje richting het derde seizoen van de competitive mode waarin Blizzard jullie nog meer wil belonen in de vorm van skill ranking aan de hand van hoe goed jij het gedaan hebt. Het is de uitgever opgevallen dat veel gamers in de Gold- en Platinum-tiers vielen zonder verder te komen. Ze willen de verschillende skill tiers nu zo opzetten dat er meer ruimte is om te blijven groeien.

Als laatste brengt de patch enkele veranderingen aan al bestaande characters. Sommige van deze veranderingen zijn gericht op een enkele hero en er is een verandering die alle characters beïnvloed, want de ultimate abilities doen er nu bijvoorbeeld 25% langer over om opgeladen te worden.

Updates en Blizzard zijn vaak een garantie voor nieuw succes en we zijn dan ook zeer benieuwd hoe jullie de toevoeging van Sombra vinden. Laat het ons weten in de comments.

Bron: Venturebeat

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch