Menu Premium

Overwatch patch 1.5 brengt veranderingen aan het reporting-systeem

Tim Koelen 27/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Iedere multiplayer game heeft zo nu en dan last van irritante spelers. Ook in Overwatch is dit het geval en daarom kan je via het reporting-systeem mensen aangeven voor slecht gedrag. Het probleem van dit systeem is alleen, dat er al gauw misbruik van werd gemaakt. In de nieuwe Overwatch patch gaat Blizzard een oplossing brengen voor dit probleem.

In de ogen van je teamgenoten kan je bijvoorbeeld de verkeerde character hebben gekozen, of je speelt niet goed genoeg, wat uiteindelijk kan resulteren in foutieve reports. Het report-systeem is daar alleen niet voor in het leven geroepen, en daarom wil Blizzard daar nu een stokje voor gaan steken. In het huidige systeem wordt de speler in kwestie namelijk een spraakverbod opgelegd in de voice-chat.

Welke oplossing er komt voor het huidige systeem is nog niet bekend, maar game director Jeff Kaplan heeft het volgende te zeggen over het nieuwe reporting-systeem:

“We’re actively working on this right now,” game director Jeff Kaplan replied, agreeing that something needed to be done.

“It’s going to take some time for all of the changes we want to do to get implemented. But starting in Patch 1.5 you’ll start to see the early beginnings of change to the reporting system. More changes will come in subsequent patches.”

Een definitieve datum voor patch 1.5 van Overwatch is nog niet bekend. Meestal rolt de patch eerst uit op de PC voordat deze ook naar de PlayStation 4 en Xbox One komt.

Bron: VG24/7

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch