Menu Premium

Overkill’s The Walking Dead speelt zich af in het comic universum

Gamekings Redactie 20/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

The Walking Dead is een naam die de laatste jaren behoorlijk in aanzien is gestegen. Niet alleen door de veelbekeken serie, maar ook door de The Walking Dead-games van Telltale. Naast de games van ontwikkelaar Telltale kende de serie nog een game, The Walking Dead: Survival Instinct, die niet echt in goede aarde is gevallen. Overkill, de studio achter de Payday-games, maakte een tijdje terug bekend ook een duit in het The Walking Dead-zakje te doen. Zij werken op het moment aan een co-op FPS, een genre waarin de mannen van Overkill zich meer dan thuis voelen. Vandaag meer nieuws over de duit in het zakje, want Overkill’s The Walking Dead speelt zich af in het comic universum.

Na de bekendmaking van de game doken er natuurlijker veel vragen op. Een van de belangrijkste vragen, al dan niet de belangrijkste vraag: gaat de game een realistische stijl krijgen of duiken we toch het comic universum der zombies in? Zoals je al aan de titel hebt kunnen zien, is dat laatste het antwoord geweest van Almir Listo, een producer van Overkill, die zich over de vraag heeft gebogen. Hij geeft aan dat er nauw samengewerkt wordt met Robert Kirkman, de man achter de comic-serie van The Walking Dead. Verder weet Listo ons te vertellen dat een aantal horror-veteranen uit de game-industrie meewerken aan de game, onder andere developers die ervaring hebben in het horror-genre vanuit het moederbedrijf van Overkill: Starbreeze.

Een releasedatum hebben we nog niet, en de game lijkt nog ver van het licht te zijn. Het is dus afwachten geblazen wat deze game allemaal huisvest.

Overkill's The Walking Dead speelt zich af in het comic universum

Overkill’s The Walking Dead speelt zich af in het comic universum

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch