Menu Premium

Originele OlliOlli komt in maart naar Xbox One, Wii U en 3DS

Karim Shehata 03/02/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Indie-game OlliOlli verscheen in eerste instantie vorig jaar alleen voor de PlayStation Vita, maar kwam later ook uit voor de PC, PlayStation 3 en PlayStation 4. Een tijdje geleden kondigde Roll7 aan in samenwerking met Curve Studios de game ook naar de Xbox One, Wii U en 3DS te gaan brengen en precies over dit feit is nieuws naar buitengekomen. De originele OlliOlli komt namelijk in maart naar deze platformen.

Om wat preciezer te zijn: de game verschijnt in het midden van maart voor de Xbox One, Wii U en Nintendo 3DS. Daarnaast weten we ook dat de game op alle platformen in dezelfde week verschijnt, maar een duidelijke datum hebben Roll7 en Curve Studios nog niet naar buiten gebracht. “We zijn erg blij dat Xbox- en Nintendo-gamers eindelijk een OlliOlli-versie hebben”, aldus Roll7. “OlliOlli hebben we altijd gezien als een game voor iedereen en Curve Studios maakt dat met deze port ook mogelijk.”

Terwijl het eerste deel nog moet verschijnen op de platformen van Nintendo en Microsoft, is het tweede deel al een tijdje geleden aangekondigd. OlliOlli 2: Welcome to Olliwood zal namelijk dit jaar nog gaan verschijnen voor de PlayStation 4 en PlayStation Vita. Het tweede deel is voorlopig alleen aangekondigd voor de platformen van Sony.

Originele OlliOlli komt in maart naar Xbox One, Wii U en 3DS

Originele OlliOlli komt in maart naar Xbox One, Wii U en 3DS

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch