Menu Premium
Loading...

Op Arena tour met de nieuwe trailer van RIGS voor de PSVR

Erwin Prins 22/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bijna is het zover: de release van de PlayStation VR welke virtual reality naar de masse aan PlayStation 4-bezitters moet brengen. Een van de launch games die de waarde van de Sony-bril moet bewijzen, is de competitieve first person titel RIGS: Mechanized Combat League van Guerrilla Cambridge. Benieuwd naar de omgevingen waar je in los kunt gaan? Ga dan hierboven op Arena tour met de nieuwe trailer van RIGS voor de PSVR.

Een nachtelijk Macau, een zonovergoten Dubai en een zanderig Nevada: de arena’s in RIGS brengen je de hele wereld over. Met ook nog eens een stadion aan de bergwanden van Rio lijkt het qua variatie in de omgevingen wel goed te zitten. Bovendien laat Jeroen Roding van ontwikkelaar Guerrilla Cambridge weten dat iedere map geschikt is voor zowel een potje Power Slam als voor Endzone en Team Takedown: de drie modes in RIGS. Vergeet overigens niet voorafgaand aan de strijd de juiste keuze te maken uit de lading aan classes die op je wacht. Welke class bij jouw past? Bekijk hier nog eens de trailer van eerder deze week.

Sony brengt de PlayStation VR op 13 oktober op de markt. RIGS: Mechanized Combat League is een van de launch games en zal direct bij release van de VR-bril beschikbaar zijn. Klaar om in de virtuele cockpit van je eigen RIG te stappen?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch