Menu Premium

Op 6 november aan de slag met Halo 4

Gamekings Redactie 17/04/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Al eerder gingen er geruchten rond dat Microsoft een aankondiging zou doen omtrent Halo 4, en nu is het toch echt raak. Microsoft heeft bevestigd dat 6 november de wereldwijde release datum is voor Halo 4.

“We beginnen een nieuwe saga met Halo 4 en gaan op een reis dat het nieuwe decennium van Halo games en ervaringen betekent”, aldus Microsoft Studios Vice President Phil Spencer. Dit klinkt veelbelovend. “Miljoenen fans wereldwijd wachten enthousiast op de kans om terug te stappen in de laarzen van Master Chief, en met Halo 4 aan de leiding zijn we zeker dat 2012 het meest succesvolle jaar in Xbox geschiedenis zal zijn.”

Microsoft heeft dus wel vertrouwen in het nieuwe vervolg in de Halo franchise, wat ook wel nodig is met een titel waar een grote fanbase op zit te wachten. Halo 4 wordt het achtste deel in de serie en de ontwikkeling ligt in de handen van 343 Industries. Vanaf 6 november kan je aan de slag met de first-person shooter die, zoals de voorgaande games,voorlopig exclusief voor de Xbox is. Single player, multiplayer en co-op zijn alledrie natuurlijk van de partij. Waar ga jij je vrije tijd het meest in steken?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch