Menu Premium

Ook Driveclub krijgt een witte PlayStation 4-bundel

Angelique Grift 19/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een aantal weken geleden werd de game Destiny in de wereld losgelaten. Deze shooter is nu in een bundel te verkrijgen met een zwarte of met een witte PlayStation 4. Staat een witte variant mooier onder je tv of heb jij liever een race-game bij je witte Playstation 4? Dan kun jij nu je hart ophalen, want ook Driveclub krijgt een witte PlayStation 4-bundel. Daarnaast krijgt de racegame ook nog een Player Edition-bundel.

Heel verrassend is de inhoud van beide bundels niet. De Glacier White PlayStation 4-bundel bevat uiteraard de game Driveclub, Glacier White PlayStation 4 en één Glacier White DualShock 4 controller. De tweede bundel is de PlayStation 4 Player Edition. Ook deze bundel bevat Driveclub, maar dan met een zwarte PlayStation 4, twee zwarte DualShock 4 controllers en een PlayStation Camera. Beide edities zijn straks in Nederland verkrijgbaar. Driveclub komt exclusief uit voor de PlayStation 4, ontwikkeld door Evolution Studios. Deze ontwikkelaar is ook het team achter de MotorStorm-serie.

Met hun nieuwste telg leggen ze de nadruk op het racen met je vrienden en de rest van de community. Met jouw club zorg je er samen voor om de beloningen binnen te slepen. Je hoeft nog maar even te wachten. Op 8 oktober komt Driveclub uit, exclusief voor de PlayStation 4.

Ook Driveclub krijgt een witte PlayStation 4-bundel

Ook Driveclub krijgt een witte PlayStation 4-bundel

Ook Driveclub krijgt een witte PlayStation 4-bundel

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch