Menu Premium

Onze grote Overwatch vriend Torbjörn krijgt een nerf op consoles

Karim Shehata 27/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je Overwatch nu een maandje speelt, heb je waarschijnlijk al weleens uit woede je controller een ruk gegeven door de turrets van Torbjörn. Het personage zelf is niet zo bijzonder sterk, maar de turrets die hij neer kan zetten kunnen voor een flinke frustratie zorgen. Blizzard’s Jeff Kaplan onderstreept dit probleem en het probleem gaat opgelost worden: onze grote Overwatch vriend Torbjörn krijgt een nerf op consoles!

Dit heeft Jeff Kaplan gezegd in een Reddit thread, waarin door Reddit-gebruikers werd gezegd dat het probleem met de turrets is dat iedere kogel altijd raak is. “Op de PC is dit een minder groot probleem, omdat iedereen daar net iets accurater is,” aldus een Reddit-gebruiker.

Later mengde Kaplan zich dus in het gesprek en kondigde daar aan dat er binnen Blizzard iets aan wordt gedaan op consoles:

“In an upcoming patch, we will reduce the damage done by Torbjörn’s turret by 30% on Xbox One and PS4. PC will remain unchanged.”

Er is op dit moment nog geen bevestigde datum voor de fix, maar het zal jammer genoeg niet binnen enkele dagen gaan gebeuren. Blizzard verwacht de update uit te kunnen rollen in het midden of het einde van juli. Je moet op de PlayStation 4 en Xbox One dus nog even creatief te werk gaan als je tegen de turrets van Torbjörn aanloopt!

Bron: VG24/7Reddit

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch