Menu Premium

Onthulling van Star Wars The Old Republic’s nieuwe expansion is verzet

Jeroen Wiersma 30/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de tweede week van september begon het kriebelen in de buik. De senior producer van Star Wars: The Old Republic vertelde namelijk dat er in een week tijd een teaser trailer zou verschijnen en dat er voor het einde van de maand een mededeling over uitbreiding 3.0 zou komen. De teaser trailer kwam er met meer kriebels tot gevolg, maar de mededeling bleef helaas uit.

BioWare blijft een beetje vaag over de exacte reden, maar ze geven aan vanwege verschillende redenen nog niet 100% zeker te zijn over bepaalde zaken. Gelukkig kun je de onthulling in een paar weken verwachten en is de planning voor de release er niet door beïnvloed. Voorlopig blijft het dus nog even speculeren. De teaser trailer, hoe kort die ook was, liet zien dat Revan de hoofdrol lijkt te spelen in de komende uitbreiding. Een personage dat net zo mysterieus is, als dat de details voor uitbreiding 3.0 nu nog zijn.

Dit is de tweede uitbreiding waar BioWare mee komt voor Star Wars: The Old Republic en waar het de game voor de PC nieuw leven mee inblaast. Verwacht in oktober meer te horen over deze nieuwe uitbreiding.

Onthulling van Star Wars The Old Republic's nieuwe expansion is verzet

Onthulling van Star Wars The Old Republic’s nieuwe expansion is verzet

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch