Menu Premium
Loading...

Ontdek de wereld van VR met de PlayStation VR Worlds launch trailer

Yannick van Doorn 12/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Altijd al gedroomd van een leven als gangster? Of toch liever schatzoeker, een diepwaterduiker, straatracer of toch een sportheld? Welkom in PlayStation VR Worlds. Met het opzetten van jouw PlayStation VR-bril stap jij in een wereld naar keuze waar jij bent wie je altijd al had willen zijn. Ontdek de wereld van VR met de PlayStation VR Worlds launch trailer.

In de trailer zien we dat je vijf unieke werelden kunt ontdekken in PlayStation VR Worlds. Op deze manier kan je op een creatieve manier de mogelijkheden van Virtual Reality leren kennen. Zo zien we onder andere de actie in een gritty Londense gangsterwereld. Of het schieten op vijanden terwijl je op zoek bent naar schatten. We duiken diep de zee in waar ook haaien ons weten te vinden, rodelen in een noodvaart naar beneden terwijl we alle obstakels op de weg ontwijken en we proberen zoveel mogelijk punten te scoren door ballen terug te koppen. Wat jij doet, is aan jou.

De vijf mini-games zijn vanaf morgen, 13 oktober, te verkrijgen om op jouw PlayStation VR-bril uit te proberen. Zoals de trailer laat zien biedt de game je in ieder geval een kijkje in de wereld van PlayStation VR. De tijd zal ons leren hoe verschillende games gebruik gaan maken van de VR-bril. Ga jij de mogelijkheden van Virtual Reality ontdekken in PlayStation VR Worlds? Of  zie jij dit meer als een veredelde demo?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch