Menu Premium
Loading...

Ontdek de gevaren van de zee in de nieuwe Black Desert Online uitbreiding

Ridho Hidayat 21/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Black Desert Online biedt spelers een enorme wereld vol verwondering en binnenkort zet dit avontuur zich voort op het water. De Koreaanse MMORPG zal eind dit jaar worden voorzien van zeeslagen, maar er schuilt nog meer in de dieptes van het water. Maak je schepen gereed en ontdek de gevaren van de zee in de nieuwe Black Desert Online uitbreiding.

Deze uitbreiding zal gratis worden voor alle spelers van Black Desert Online en biedt ze de mogelijkheid om tegen elkaar te vechten op zee. Zoals je kunt zien in de trailer, heb je op het water nog veel meer zorgen aan je hoofd dan alleen het kanonnenvuur van de vijandelijke schepen. Enorme zeemonsters zitten verborgen in de zee en ze zijn totaal niet gediend van de opschudding die de nieuwe vloten veroorzaken. Alleen de beste stuurmannen zullen het uithouden op zee, want deze waterwezens kunnen zelfs de grootste schepen tot zinken brengen.

Op zee zal het nog maar de vraag zijn wie de jager is en wie de prooi. Win je het van moeder natuur en heers je over de golven, dan ga je een welvarende toekomst tegemoet. Zoek schatten, zet handelsroutes op en profiteer van de zeeslagen. De uitbreiding op zee biedt allerlei nieuwe gameplay-mogelijkheden.

In Korea is deze uitbreiding vandaag al geïntroduceerd, maar wij zullen tot het vierde kwartaal van dit jaar moeten wachten. Kijk jij ernaar uit om piraatje te spelen in Black Desert Online? Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch