Menu Premium
Loading...

Gamekings is terug op MTV!

Gamekings Redactie 02/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De zomervakantie is nu écht voorbij en dat betekent dat je vanaf nu elke maandagavond kan genieten van een nieuwe aflevering van Gamekings op MTV. We trappen het tweede deel van het seizoen af met een trip naar Keulen, waar überdikke games te zien waren op de Gamescom 2013. Ga er goed voor zitten, want elke maandag om 22:30 is Gamekings terug op MTV! Deze week met de enige echte Gamekings Aflevering 12 Gamescom 2013 deel 1!

Na de zomerstop moesten er natuurlijk volop games gecheckt worden en dé plek om dat te doen was natuurlijk de Gamescom 2013 in Keulen. Heel veel bier, heel veel worst en nog veel meer vette titels. Skate en Pascal vertellen je onder andere alles over Killzone: Shadow Fall, de aankomende PlayStation 4-titel van het Nederlandse Guerrilla Games. Ook laten ze weten wat ze vinden van NBA 2K14 en FIFA 14.

Het aankomende najaar zit ontzettend vol met potentiële toppers en Battlefield 4 is daar zeker eentje van. De shooter van DICE was ook op de Gamescom 2013 en Pascal en Skate laten aan jou weten of het nou echt vet wordt of niet. Hetzelfde geldt voor Wolfenstein: The New Order, want ook deze game wordt aan de tand gevoeld door de twee heren! Is deze serie nog steeds tof?

Tenslotte zijn er ook nog een aantal reviews vanuit de studio. Onze eigen Boris en Melle zijn aan de slag gegaan met Splintercell: Blacklist en laten aan jou weten of deze game jouw zuurverdiende centjes waard is. Daarnaast neemt Steven Boris mee de studio in om het te hebben over Rayman Legends en Melle heeft het er met Steven over of Pikmin 3 ervoor kan zorgen dat iedereen een Wii U in huis haalt.

Het moge duidelijk zijn: in deze Gamekings Aflevering 12 Gamescom 2013 deel 1 zitten belachelijk veel games, dus reden genoeg om vanavond om 22.30 in te tunen op MTV!

Heb je het gemist? Geen probleem! Je kunt ‘t namelijk de hele week nog zien! Hieronder vind je precies wanneer jij kunt zappen naar MTV om Gamekings te checken:

Maandag: 22:30 uur
Donderdag: 23:25 uur (HH)
Vrijdag: 1:00 uur (HH)
Zondag: 23:00 uur (HH)

Om 22:30 vanavond is Gamekings terug op MTV!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch