Menu Premium

OlliOlli verschijnt morgen op de PS3 en PS4

Karim Shehata 26/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Begin dit jaar verscheen OlliOlli voor de PlayStation Vita. De indie-game van studio Roll7 werd een succesverhaal, want de game werd goed ontvangen door zowel de critici als de gamer. Meteen snakte gamers die geen PS Vita in hun bezit hadden naar een release van deze game op de PlayStation 3 en PlayStation 4 en naar deze wens werd dan ook geluisterd. Roll7 heeft studio BlitWorks aan het werk gezet en het resultaat hiervan kun je vanaf 27 augustus aanstaande aanschouwen: OlliOlli verschijnt morgen op de PS3 en PS4.

Dit heeft ontwikkelaar Roll7, voor alle duidelijkheid niet volledig verantwoordelijk voor deze port, zojuist gemeld op het officiële Europese PlayStation Blog. De port moest eigenlijk vorige maand al verschijnen, maar toen bleef het bij PC, Linux en Mac OS-versies van de game. Voor de PlayStation 3 en PlayStation 4-versies van de game hadden Roll7 en BlitWorks dus nog wat meer tijd nodig, maar nu zijn we dus nog maar één nachtje slapen (of gamen) verwijderd van OlliOlli op de consoles.

Het blijft echter niet bij de release van OlliOlli op de twee PlayStation-consoles, want ook de PS Vita-versie gaat erop vooruit met de launch van de skategame voor Sony’s apparaten onder de TV. Zo komen de langverwachte leaderboards er eindelijk voor de handheld versie van OlliOlli en BlitWorks propt de leaderboards ook meteen in de PS3- en PS4-versies van de game. Vanaf morgen is OlliOlli dus eindelijk ‘compleet’ op de PS Vita, terwijl tegelijkertijd dus ook de PlayStation 3 en PlayStation 4-varianten van de game verschijnen. Klinkt goed!

OlliOlli verschijnt morgen op de PS3 en PS4

OlliOlli verschijnt morgen op de PS3 en PS4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch