Menu Premium
Loading...

OlliOlli 2: Welcome to Olliwood Official Trailer

Karim Shehata 29/01/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Begin vorig jaar verscheen OlliOlli als PlayStation Vita-exclusive. De over-the-top skate-game van indie-ontwikkelaar Roll7 werd een immense hit en daarom bracht de ontwikkelaar de game later naar de PC, PlayStation 3 en PlayStation 4. In september vorig jaar kondigde Roll7 al een vervolg aan op de game, in de vorm van OlliOlli 2: Welcome to Olliwood. Nu is er een nieuwe trailer verschenen van de game.

OlliOlli 2 lijkt alles te doen wat zijn voorganger al deed, maar dan nog bizarder en vooral een stuk grootser. Zo kom je in deel twee op erg veel nieuwe locaties terecht met je skateboard en kun je in de opvolger van OlliOlli met maximaal vier spelers tegelijk skaten in een lokale multiplayer-modus. Hoe dit allemaal lijkt te gaan uitpakken wanneer de game moet gaat verschijnen, kun je zien in de OlliOlli 2: Welcome to Olliwood Official Trailer boven dit bericht!

Wanneer OlliOlli 2: Welcome to Olliwood uitkomt is voorlopig onduidelijk. Het einde van de trailer geeft ons hoop door de combinatie van twee woorden, namelijk ‘Coming’ en ‘Soon’. Wel weten we dat de game eerst zal gaan verschijnen op de PlayStation 4 en PlayStation Vita, alhoewel het zeer waarschijnlijk is dat de game later nog naar andere platformen toekomt. Sterker nog, dit jaar komt het originele OlliOlli nog naar de Xbox One, Wii U en Nintendo 3DS. Duidelijk is voorlopig ook nog niet wanneer dit exact gaat gebeuren.

OlliOlli 2: Welcome to Olliwood Official Trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch