Menu Premium

Oddworld: Munch’s Oddysee HD komt morgen naar de PS Vita

Jeroen Wiersma 16/12/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eerder dit jaar kon je als PlayStation 4 bezitter het Oddworld-universum induiken, dat in 1997 voor het eerst het licht zag. Morgen is het de beurt aan gamers in het bezit van een PS Vita, want Oddworld: Munch’s Oddysee HD komt morgen uit voor Sony’s handheld.

Hoewel onze held Abe opnieuw prominent aanwezig is, moet hij wel een stapje terug doen. Munch, een Gabbit en de laatste van zijn soort, staat in de spotlight. Je doel? Help Munch en behoed de Gabbits van uitsterven! In je strijd tegen de industriële corporaties kun je deze keer schakelen tussen Abe en Munch wanneer je wilt. De veteranen onder jullie kennen dit verhaal misschien al, omdat deze game in 2001 verscheen op de Xbox en later ook op de PC en PlayStation 3. Dit is dan ook een HD remake met weinig nieuws, en maakt gebruik van de verbeterde controls en graphics van de PlayStation 3 versie uit 2012.

Voor de fans van Abe en Oddworld is er verder bericht dat er nog hard wordt gewerkt aan de PlayStation 3 en PS Vita versie van de voorganger Oddworld: New ‘n’ Tasty, die 23 juli uitkwam op de PlayStation 4. Oddworld: Munch’s Oddysee HD verschijnt in ieder geval morgen al op de PS Vita.

Bron: PlayStation Blog

Oddworld: Munch’s Oddysee HD komt morgen naar de PS Vita

Oddworld: Munch’s Oddysee HD komt morgen naar de PS Vita

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch