Menu Premium
Loading...

Obsidian Entertainment maakt de releasedatum van Tyranny bekend met deze trailer

Ridho Hidayat 13/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ontwikkelaar Obsidian Entertainment, bekend van onder andere South Park: The Stick of Truth en Pillars of Eternity, komt dit najaar met een nieuwe RPG, Tyranny. Inmiddels is bekend geworden wanneer we deze fantasy-wereld kunnen betreden, want Obsidian Entertainment maakt de releasedatum van Tyranny bekend met deze trailer! Zorg dat je 10 november vrijhoudt in je agenda, want vanaf die dag kun je aan de slag met deze game.

Tyranny is een isometrische RPG, vergelijkbaar met Pillars of Eternity. De game speelt zich af in een wereld waarin de legers van het kwaad, onder leiding van Overlord Kyros, al vierhonderd jaar de dienst uitmaken. Deze tiran wordt in zijn heerschappij bijgestaan door de Fatebinders, soldaten van een hoge rang die zowel rechter als beul zijn onder de wetten van de Overlord. Als speler ben jij ook zo’n Fatebinder, dus bepaal je zelf wie blijft leven en wie moet sterven.

In Tyranny kies je zelf het pad dat je bewandelt. Ben je een barmhartige Samaritaan, die vriendschappen sluit met verschillende facties, of verspreid je chaos in de wereld in naam van de Overlord? De keuzes die je maakt, zijn bepalend voor het verhaal en voor de gameplay.

De releasedatum van Tyranny is dus bekend geworden en vanaf 10 november kun jij als Fatebinder deze wereld instappen op de PC. Ben jij enthousiast geworden van deze RPG van Obsidian Entertainment? Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch