Menu Premium

Nu ook op je telefoon FIFA spelen met FIFA Mobile

Joep Omes 11/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voetbalfans zijn al twee weken hun skills aan het showen in FIFA 17, het traditionele nieuwe deel in de serie. Mocht je nog niet weten of deze game al jouw voetbaldromen gaat doen uitkomen, dan hebben onze eigen Karim en JJ een review klaar voor je om je te helpen bij je keuze. Geef je liever nog niet je zuurverdiende centjes uit aan deze game, of ben je zo verzot op voetbal dat je ook nog onderweg wil spelen, dan is er goed nieuws voor jou: je kunt nu ook op je telefoon FIFA spelen met FIFA Mobile!

De mobiele variant van de game heet dit keer dus simpelweg FIFA Mobile en bevat een hoop content. Wanneer je bent aangemeld bij de game heb jij 30 leagues, 650 teams en 17000 verschillende spelers tot je beschikking. Na een korte inleiding kun je aan de slag met jouw favoriete club. Nieuw in deze game is de Attack Mode, waarin spelers alleen de aanvallende delen van een wedstrijd spelen, waardoor het tempo hoog blijft. De Attack Mode is te spelen in singleplayer en turn-based multiplayer. Daarnaast zijn er wederom minigames gebaseerd op skills als het schieten op het doel, keepen en passen.

Helaas lijkt het erop dat de Nederlandse Eredivisie niet in de game is opgenomen. Om die pijn een beetje te verzachten zijn de graphics van de game opgepoetst ten opzichte van zijn voorgangers en neemt de game ondanks dat maar een kleine 100 MB in beslag op je telefoon. Dat is opmerkelijk kleiner dan de vorige delen, welke rond de 1 GB in beslag namen.

FIFA Mobile is beschikbaar voor iOS, Android en Windows Phone en is nu gratis te downloaden! Kom jij op deze manier aan al je voetbaltrekken? Of is het gewoon nooit genoeg? Laat het ons weten!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch