Menu Premium

Nolan North nieuwe stem van Destiny’s Ghost

Gamekings Redactie 04/08/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ghost krijgt een nieuwe stem. Destiny’s ontwikkelaar Bungie heeft namelijk alle audio van de robot Ghost in hun aankomende uitbreiding The Taken King laten inspreken door Nolan North. Daarbij is ook al het bestaande stemwerk van Peter Dinklage uit de game gehaald en vervangen door de nieuwe acteur. North verzorgt onder andere de stem van Nathan Drake in de Uncharted serie.

Volgens Nolan wilde Bungie dat hij echt zijn eigen stempel zette op zijn rol als Ghost: “Je moet het je eigen draai geven, je eigen personaliteit. Het is om die reden dat ik voorstelde om alles opnieuw in te spreken. Ghost moet de hele game dezelfde vibe creëren en dat is niet mogelijk met twee verschillende stem acteurs.” Als het aan Nole ligt, is dit een rol die hij nog lang vervult: “Ik hoop dat ik de kans krijg dit personage echt een uniek gezicht te geven de komende jaren. Een die het mee-evolueert met de game, en de spelers een kans krijgen zich echt verbonden te voelen met  Ghost.”

The Taken King ligt op 15 september in de winkels en verschijnt op  de PlayStation 3, PlayStation 4, de Xbox 360 en de Xbox One. Wat vinden jullie? Een goede move van Bungie, of hebben jullie toch liever Peter Dinklage terug? Geef je mening in de comments!

Bron: Game Informer

Nolan North is nieuwe stem van Ghost in Destiny

Nolan North is nieuwe stem van Ghost in Destiny

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch