Menu Premium

No Man’s Sky heeft schijt aan je PlayStation Plus abonnement

Sjaak Verbon 25/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het houdt niet op met het nieuws omtrent No Man’s Sky vandaag! Er is namelijk goed nieuws voor iedereen die graag online aan de slag wil met No Man’s Sky zonder een PlayStation Plus abonnement. No Man’s Sky heeft schijt aan je PlayStation Plus abonnement!

Volgens de makers is het spel zo ongelofelijk groot dat het waarschijnlijk nooit voor zal gaan komen dat twee spelers elkaar tegen komen. Omdat die kans zo klein is, heeft Sony besloten dat er geen PlayStation Plus nodig is om online te spelen. Doordat het volgens de makers praktisch onmogelijk is om een andere speler tegen te komen, staat de game aangeduid als single-player game in de PlayStation Store en op Steam. Het is wel mogelijk om de game offline te spelen, maar zodra je een ontdekking doet, is het wel nodig om internet te gebruiken.

PlayStation Plus is dus niet nodig om online te spelen. Eigenlijk is het enige wat je nodig hebt om online te spelen een internetverbinding, zodat je jouw ontdekte planeet kunt registreren. Planeten die je ontdekt, mag je een naam geven en kun je toevoegen aan de Galactic Map. No Man’s Sky verschijnt op 10 augustus in Nederland voor de PlayStation 4 en PC.

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch