Menu Premium

Nioh beta demo is nu te downloaden in de PlayStation Store

Rik Koning 23/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Historical fantasy action role-playing video game. Het is een hele mondvol, maar dit is hoe de mensen van het Japanse Team Ninja hun nieuwe titel Nioh omschrijven. Mocht je dit interessant vinden klinken, dan hebben we goed nieuws voor je. De Nioh beta demo is nu te downloaden in de PlayStation Store.

De makers hadden al eerder beloofd dat er een beta demo aan zat te komen en deze belofte hebben ze dus gehouden. Overigens biedt de demo meer dan alleen een vervroegt kijkje in de game. Spelers die deze beta volledig uit weten te spelen krijgen namelijk gratis toegang tot de eerste DLC die kort na de launch uit moet gaan komen.

Team Ninja lijkt hiermee een briljant concept in handen te hebben. Op deze manier weten ze spelers namelijk te stimuleren om de hele beta uit te spelen, zodat ze meer feedback kunnen verzamelen. Daarnaast krijgen alle trouwe fans een gratis extraatje en versterken ze de fanbase. Win-win zou je dus zeggen.

Overigens is dit niet de eerste keer dat spelers vervroegt toegang krijgen tot Nioh. Ongeveer een jaar geleden was er al een public alpha beschikbaar. Ondertussen moet de meeste feedback daarvan in de game verwerkt zijn en zal de Nioh beta demo dus wat meer “af” aan moeten voelen.

Momenteel is de demo alleen in Europa speelbaar, maar later vandaag zou de VS ook moeten volgen. Hij zal beschikbaar blijven tot 6 september, waarna Team Ninja opnieuw alle feedback zal gaan verwerken in de uiteindelijke versie. Nioh wordt ontwikkeld als PlayStation 4-exclusive. Wanneer de volledige game uit moet gaan komen is vooralsnog niet bekend.

Bron: VG247

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch