Menu Premium
Loading...

UPDATE: Nintendo trekt een blik aan nieuwe Pokémon open voor Pokémon Sun and Moon

Suzanne de Jong 01/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

UPDATE: Inmiddels heeft Nintendo de Europese trailer onthuld en laten we eerlijk zijn, die is veel epischer dan die Japanse gekkigheid. De Pokémon blijven daarentegen wel hetzelfde, het is maar net hoe tof je ze vindt, maar hier nogmaals in het Engels dus!

Eerder vandaag verscheen er een Japanse trailer op het internet, waarin diverse gameplay te zien was en tevens een aantal nieuwe Pokémon. Inmiddels heeft Nintendo bevestigd dat de bovenstaande trailer echt is. Helaas spreken wij op de redactie geen van alle vloeiend Japans, dus je zal het voor nu even moeten doen met zakmonstertjes kijken. Nieuwe zakmonstertjes zitten er wel degelijk in, want Nintendo trekt een blik aan nieuwe Pokémon open voor Pokémon Sun and Moon.

In de volgorde waarin de nieuwe Pokémon in beeld komen gaan we ze even langs. De eerste die in beeld komt, is Tapu Koko, een Electric/Fairy type. Vervolgens is daar de enigszins aparte Charjabug, welke een Bug/Electric type is, maar wellicht is zijn evolutie wel heel bruut en verrassend genoeg! De Pokémon die na Charjabug te zien is in de trailer, Vikavolt, is namelijk de evolutie van de rechthoekige Charjabug. Dan is Drampa de volgende Pokémon die getoond wordt. Deze Normal/Dragon type ziet er best tof uit. Dan is daar de vrolijk gekleurde Bruxish, welke een Water/Psychic type is. Deze Pokémon wordt opgevolgd door een schattig uitziend vogeltje die verrassend genoeg Cutielfly heet en een Bug/Fairy tpye is. Om de cuteheid-factor even compleet te maken heeft Nintendo ook Togedemaru ontworpen, een Electric/Steel type Pokémon.

Tot slot heeft Zygarde ook nog een epische transformatie gekregen, waarbij hij er bijna uit komt te zien als een Transformer. 18 november komt Pokémon Sun and Moon uit voor de 3DS. Welke Pokémon van de bovenstaande zojuist onthulde zakmonsters ga jij proberen te vangen en heb je ook al een keuze kunnen maken of je voor de Sun of Moon-versie gaat? Laat het weten in de comments!

Bron: Kotaku

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch