Menu Premium
Loading...

Nintendo toont trailer van Shin Megami Tensei x Fire Emblem

Andor Joosten 02/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is een lange tijd geleden dat Nintendo via een Direct een logo liet zien van Shin Megami Tensei x Fire Emblem, maar vandaag zijn er na lang wachten eindelijk beelden van naar buiten gebracht.

De game was aangekondigd in de Nintendo Direct van januari 2013, maar het enige wat er over gezegd werd was dat de game in ontwikkeling is en dat nieuws op een later datum zou volgen. Na ruim twee jaar wachten is dit de eerste keer dat we zien welke stijl de game aan gaat nemen en hoe de gameplay er uit gaat zien. De game lijkt vooral gericht te zijn op de gameplay van de Shin Megami Tensei-serie met de personages en vechtstijl van Fire Emblem. Hoe dit precies gaat werken, is natuurlijk nog niet bekend. Wel is bekend dat het een RPG is die het dagelijkse en moderne leven mixen met een geheime fantasiewereld, een van de kenmerken van de Shin Megami Tensei-games.

Hoewel een releasedatum nog niet is vrijgegeven, lijkt het de goede kant op te gaan met de ontwikkeling van deze game. Hopelijk horen we binnenkort meer over Shin Megami Tensei x Fire Emblem!

Nintendo toont trailer van Shin Megami Tensei x Fire Emblem

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch