Menu Premium

Nintendo onthult nieuwe All-Star modus voor Super Smash Bros. 3DS

Karim Shehata 02/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Super Smash Bros.-franchise gaat inmiddels al mee sinds de tijd van de Nintendo 64 en sinds die tijd zijn er per game al erg veel nieuwe personages verschenen voor alle verschillende games. Nu kun je al deze personages in chronologische volgorde uitdagen in de volgende Super Smash Bros.-game voor de 3DS door middel van de nieuwe All-Star Battle-modus.

Dit heeft game director Masahiro Sakurai zojuist bekendgemaakt op Miiverse. Waar de All-Star Battle-modus in de eerdere Super Smash Bros.-games vrijgespeeld diende te worden, kun je nu vanaf het moment dat je de cartridge in je Nintendo 3DS stopt meteen aan de slag met deze modus. Echter kun je de mode niet vanaf het begin meteen uitspelen, want uiteindelijk moet je wel alle personages vrijspelen om de All-Star Battle-modus tot een goed einde te brengen.

Het spelen tegen alle personages in chronologische volgorde betekent dat je dus bijvoorbeeld begint in 1980, een tijd waarin Pac Man over de game-industrie heerste. Wanneer je dus bijvoorbeeld besluit te spelen met Mario, begin je dus hoogstwaarschijnlijk tegen Pac Man en ga je het daarna in 1983 opnemen tegen Luigi en Donkey Kong, het moment waarop de broer van Mario en de enorme aap hun debuut maakte in een game. De jongere gamer kan hier dus niet alleen z’n uitdaging uithalen, maar ook nog eens wat leren. Een win-win situatie dus!

Super Smash Bros. 3DS verschijnt op 3 oktober voor vanzelfsprekend voor de Nintendo 3DS. Ook het grotere broertje op de Wii U zou dit jaar nog moeten verschijnen, maar voor deze versie heeft Nintendo nog geen datum bekendgemaakt. Laten we hopen dat dit snel gaat gebeuren!

Nintendo onthult nieuwe All-Star modus voor Super Smash Bros. 3DS

Nintendo onthult nieuwe All-Star modus voor Super Smash Bros. 3DS

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch