Menu Premium

Nintendo bevestigt Stage Builder voor Super Smash Bros. Wii U

Gamekings Redactie 24/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het gerucht ging al even, maar vanavond is tijdens de 50-Fact Extravaganza livestream van Super Smash Bros. Wii U inderdaad de Stage Builder-modus bevestigd. Als je er altijd van gedroomd hebt om je vrienden om de oren te slaan in zelf gecreëerde omgevingen, dan biedt deze modus uitkomst.

De Stage Builder-modus schotelt je een leeg canvas voor, waarmee je vervolgens aan de slag kan door er allerlei objecten in te plaatsen en zo een eigen level te ontwerpen. Hou je er niet zo van om met standaard blokjes aan de gang te gaan? Dan kun je de gamepad ter hand nemen en zelf tekenen hoe je level eruit moet komen te zien. Ook kun je allerlei voorwerpen in het level plaatsen, waarvan sommigen ook nog interactief zijn. Op het moment dat de game uitkomt, ondersteunt deze de mogelijkheid om de levels te delen nog niet, maar daar wordt volgens Nintendo aan gewerkt.

Het creëren van eigen stages in Super Smash Bros. Wii U kan vanaf 5 december, want dat is de datum waarop de game exclusief verschijnt voor – jawel, je voelt ‘m al – de Wii U!

Nintendo bevestigt Stage Builder voor Super Smash Bros. Wii U

Nintendo bevestigt Stage Builder voor Super Smash Bros. Wii U

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch