Menu Premium

Nieuwe Wii U en 3DS aankondigingen tijdens Nintendo Direct op 2 april

Franky Mangal 31/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zorg dat je de nacht van woensdag op donderdag klaar zit achter je PC, want Nintendo komt met een nieuwe Nintendo Direct op 2 april om 00:00. Het zou weleens een hele interessante aflevering kunnen worden met nieuwe aankondigingen voor de Wii U en 3DS. Sinds Nintendo The Legend of Zelda voor Wii U heeft uitgesteld gonst het van de geruchten over mogelijke titels die het gat kunnen opvullen.

Eén van deze geruchten is de komst van een nieuwe titel die nu in plaats van Zelda dit najaar moet gaan verschijnen. Mogelijk gaat het hier om StarFox, waarvan Miyamoto tijdens de Game Awards 2014 al bevestigde dat die nog voor The Legend of Zelda uit ging komen. Andere mogelijke titels die ze gaan laten zien zijn een nieuwe Paper Mario en Pokémon Rumble World. Tevens zijn er ook geruchten dat Nintendo Super NES titels gaat uitgeven in de 3DS eShop en GameBoy, GameBoy Color en N64 titels in de eShop voor de Wii U.

Over twee dagen weten we of al deze mooie geruchten ook waarheid zijn geworden of dat het toch een tikkeltje zal gaan tegenvallen. Wat zie jij het liefst aangekondigd worden in de nieuwe Nintendo Direct? Laat het weten in de comments!

Bron: Nintendo Nederland

Nieuwe Wii U en 3DS aankondigingen tijdens Nintendo Direct op 2 april

Nieuwe Wii U en 3DS aankondigingen tijdens Nintendo Direct op 2 april

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch