Menu Premium
Loading...

Boris kan in 2017 los met de nieuwe Toejam and Earl

Karim Shehata 25/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wie kan zich Toejam and Earl nog herinneren? Als je een Gamekings-kijker van het eerste uur bent, ben je eigenlijk wel een beetje aan je stand verplicht om dat te weten. Boris en Dre hadden in het allereerste Gamekings seizoen er in ieder geval en hoop lol mee en die tijden kun je herleven met de nieuwe Toejam and Earl, die in 2017 moet gaan uitkomen.

De game heet Toejam and Earl: Back in the Groove en is het directe vervolg op het origineel dat in 1991 verscheen. Gezien Toejam and Earl 2 en 3 allang bestaan, is dit wellicht een beetje gek te noemen, maar de hele franchise neemt zichzelf gelukkig niet zo serieus. Ook in deze nieuwe Toejam and Earl-titel ligt de focus op het exploration en co-op, waardoor je de ballen uit je broek kunt gaan lachen met deze game.

In 2015 wist Toejam and Earl: Back in the Groove al het benodigde geld op te halen op Kickstarter, waarna er kon worden begonnen aan de ontwikkeling van deze nieuwe titel. Het ging om een bedrag van 400.000 dollar, niet misselijk voor een game als Toejam and Earl. In bovenstaande video is te zien hoe Toejam and Earl in 2017 terugkomt naar PC en console!

Boris en Dre checken Toejam and Earl in het eerste Gamekings seizoen (vanaf 5:03)

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch