Menu Premium

Nieuwe screenshots Assassin’s Creed Rogue

Angelique Grift 02/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ubisoft heeft de laatste maanden hun game Assassin’s Creed Unity vol in de picture gezet, waarbij Assassin’s Creed Rogue een beetje op de achtergrond viel. Assassin’s Creed Unity is helaas niet te spelen op de Xbox 360, noch de PlayStation 3. Gelukkig zijn ze bij Ubisoft de fans zonder current-gen console niet vergeten want hier zijn de nieuwe screenshots van Assassin’s Creed Rogue.

In deze game speel je als Shay tijdens de Seven Years’ War die de overstap maakt van Assassin naar Templar. Voor het eerst speel je dus niet als Assassin, maar vanuit het perspectief van de Templars en kun je ontdekken wat hun kant van het verhaal is. Daarnaast heeft Shay ook nog een arsenaal aan nieuwe trucs en wapens en zijn er nieuwe locaties in Noord-Amerika en het noorden van de Atlantische oceaan te ontdekken. Deze nieuwe afbeeldingen nemen ons een klein beetje mee in de wereld van Rogue. Zullen de zeegevechten net zo episch zijn als in Assassin’s Creed: Black Flag?

Mocht je nog in het bezit zijn van een  Xbox 360 of een PlayStation 3 is het nog maar een paar maanden wachten, want Assassin’s Creed Rogue komt al uit op 11 november.

Nieuws20140902_Rogue1

Nieuws20140902_Rogue2

Nieuws20140902_Rogue3

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch