Menu Premium
Loading...

Deze No Man’s Sky trailer bereidt je voor op de aanstaande release van de game

Roy de Keijzer 05/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De exploration-game No Man’s Sky komt volgende week eindelijk uit. Als de sterren aan jou voorbij zijn geschoten en je afvraagt wat er allemaal is te doen in de creatie van Hello Games, dan kun je een goede indruk krijgen in deze nieuwe No Man’s Sky trailer.

De laatste paar weken verschenen er al video’s over het verkennen, vechten, handeldrijven en overleven in No Man’s Sky. Dit zijn de vier basisonderdelen waar de langverwachte indie-game zich op focust. Nu de release wel heel erg dichtbij komt, heeft Hello Games de verschillende onderdelen van No Man’s Sky gebundeld in een nieuwe trailer.

De trailer die toepasselijk ‘Guide to the galaxy’ als subtitel heeft, geeft ons een impressie hoe de gameplay elementen samenkomen. Hello Games geeft ons in de trailer met een aantal korte clips een samenvatting van de gameplay. De trailer belooft ons in ieder geval dat er in de game achttien triljoen planeten zijn te bezoeken die allen uniek zijn.

Hoewel er al verschillende video’s van de gameplay zijn te vinden, is het voor velen nog een groot mysterie wat het doel in dit intergalactische avontuur nu precies is. Het lijkt er op dat Hello Games dit mysterie tot aan de release in stand wilt houden. Onlangs is wel bekend geworden dat het centrum van het universum binnen 30 uur is te bereiken.

No Man’s Sky vanaf 10 augustus verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en vanaf 12 augustus voor de PC. Ga jij No Man’s Sky in huis halen? Laat het ons weten in de reacties!

Bron: Gamesradar

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch