Menu Premium
Loading...

Nieuwe Murasaki Baby gameplaybeelden showen de PS Vita titel in actie

Karen Koch 29/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Murasaki Baby is al een paar keer eerder op de radar van Gamekings verschenen, maar vandaag krijgen we nog wat meer info over de sfeervolle game. Nieuwe Murasaki Baby gameplaybeelden showen de PS Vita titel in actie en de beste manier om het te omschrijven, is misschien wel Tim Burton-esque. Met een unieke visuele stijl en ook een unieke manier om het kleine meisje en haar ballon rond te leiden door de wereld lijkt Murasaki Baby in ieder geval een leuke aanwinst te zijn voor de lijst van indies op de PS Vita.

Zoals iedereen kan zien, zijn de stilistische keuzes die gemaakt zijn met deze game iets anders dan wat je zou verwachten. Het ziet er allemaal uit alsof het net uit een schetsboek komt, maar wel een schetsboek gevuld met enge plaatjes en kinderangsten. Baby ziet er bijvoorbeeld heel schattig uit, tot ze haar mond opentrekt. Deze zit namelijk ondersteboven én boven haar ogen. Ietwat verontrustend, dus.

De trailer laat ook zien hoe de besturing van de game werkt. Het werkt exclusief met de touchscreens van de PS Vita. Zowel de front- als backscreen worden hierbij ingezet, met verschillende functies natuurlijk. Door middel van het voorste touchscreen moet je Baby aan de hand meeleiden door de beangstigende wereld heen. Het achterste touchscreen kan onder andere worden gebruikt om de achtergrond van de wereld te veranderen.

Spreekt deze sfeer van de game je wel aan? Dan hoef je niet lang te wachten op een releasedatum. Murasaki Baby staat op de planning voor september dit jaar. Dan verschijnt deze indie exclusief op de PS Vita.

Nieuwe Murasaki Baby gameplaybeelden showen de PS Vita titel in actie

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch